Bombolles a casa!

El nostre mestre bombollaire des de casa seva, vol compartir la fórmula casolana de la seva àvia Blanca Nieves, i d’aquesta manera, tots i totes pugueu gaudir d’aquestes esferes tan màgiques!

Un cop feta la fórmula, us convidem a que poseu en marxa la imaginació i busqueu un objecte que tingueu per casa per fer bombolles!

I penseu a compartir-ho amb nosaltres o etiquetar-nos a les vostres fotos o històries de Facebook o Instagram!

Entre tots els vídeos que compartiu o ens etiqueteu farem un SORTEIG!! Qui guanyi, estarà convidat ell/ella i tota la seva classe, a gaudir d’un taller especial a la nostra carpa de circ!

Això sí! Quan acabi el confinament, ara tots a casa!

Video #2 Amb les mans!

I continuem amb les bombollles a casa! avui aprendrem a fer-les amb les mans!! T’atreveixes?
Ah! I Participeu al sorteig i podreu guanyar un taller especial per a vosaltres i tota la vostra classe a la nostra carpa de circ! Envieu-nos els vostres videos o etiqueteu-nos a les xarxes socials per participar!

Video #3 – L’eruga!

Ja tenim aquí el nou capítol de bombolles a casa! En aquest vídeo el nostre bombollaire ens explicarà com fer l’eruga i també ens endinsarem en les parts científiques i tècniques que fan que aquestes màgiques bombolles siguin realitat!

Video #4 – Sobre una superficie

I seguim amb un nou capítol de bombolles a casa! Avui us ensenyarem com fer bombolles sobre una superfície, i comptarem amb un convidat especial! Espere’m estigueu gaudint fent bombolles!

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: