Taller de bombolles

ATENCIÓ! Hem adaptat tots els nostres tallers als protocols de seguretat, higiene i distanciament social de la normativa del Ministerio de Salud! Ideal per Festes Majors, escoles i casals d’estiu!

Contacta’ns per a més informació!

Contracta les nostres bombolles talleristes, elles saben molt bé que fer, l’èxit està assegurat!! Taller per a totes les edats i completament familiar! Imagineu-vos a tots compartint la mateixa experiència, fent bombolles de diferents mides i amb material súper original i divertit. Bombolles petites, mitjanes i grans, cúmuls, cucs de sabó, …

taller-de-bombolles-El-Circ-Petit.jpg

L’activitat està dinamitzada per dos “bombollaires” (monitors) que explicaran el funcionament dels diferents estris i aniran fent bombolles especials i estrambòtiques!

IMG_1923

T’imaginaries agafant una bombolla amb la mà? Nosaltres t’explicarem com fer-ho i mil bogeries més! Les nostres bombolles estan preparades i esperant perquè les facin volar!

 

La duració és a partir d’una hora, ideal per realitzar-la l’exterior, tant per escoles, festes d’aniversari, hotels, …

bombolles de sabó bombolles circ petit

Si tens algun dubte, si vols saber més de les nostres úniques i inigualables bombolles, si vols conèixer-les en persona, no dubtis en contactar amb nosaltres, estarem encantats d’informar-te!

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: