Tallers

Aquest any sorprengui als seus alumnes, clients, amics o ciutadans amb una activitat diferent, original, divertida i no competitiva. 

El Circ Petit ofereix tallers de circ per a grups petits o grans adaptats a la “Nova realitat” en el que podran gaudir d’aquesta activitat i aprendre a fer els malabars, els equilibris i fins i tot fer les bombolles més grans que mai haureu fet, en completa seguretat !!! Contacta’ns per a més informació.


CIRCUBIC

Gran taller de circ adaptat al 100% a les normatives i protocols Covid-19, en el que grans i petits podran gaudir d’aquesta activitat i aprendre a fer malabars, equilibris i fins i tot, fer les bombolles més grans que mai haguin fet, amb interaccions dels nostres artistes i en ENTORNS SEGURS!!!

+ Seguir lleguint


TALLER DE CIRC

Taller de circ on tota l’escola, familia, població, …podrà ser per un dia artistes de circ, gaudir d’un entorn de circ i provar el trapezi, la esfera gegant d’equilibris, les acrobàcies, els malabars, els monocicles, el cable de funambulisme, …

+ Seguir llegint


TALLER DE BOMBOLLES

Taller per a totes les edats on els nens i nenes jugaran fent bombolles increïbles amb tota mena d’estris diferents i viuràn un moment màgic.
Divertidíssima activitat per a grans i petits.

+ Seguir llegint

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: