Visites de grups

Esteu organitzant una sortida amb l’escola o esteu treballant “El Circ” amb els vostres alumnes? Aquí teniu una fantàstica activitat que de ben segur agradarà a tots i totes!!

El Circ Petit us obre les portes de la seva carpa de circ, ja sigui per venir a veure un dels nostres espectacles, gaudir d’un taller de circ o bombolles de sabó. Per a grups grans i petits, i a partir de P-3!

En que consisteix?
Tan bon punt arriba la canalla o el grup, els hi ensenyem les instal·lacions i després els expliquem el muntatge, la vida i el funcionament d’un circ. Responem totes les preguntes i tot seguit comencem el taller.

  • Al taller de circ podrem sentir-nos per un dia artistes de circ i provar les diferents tècniques de circ (trapezi, cable de funambulisme, pilotes per caminar, monocicles, xanques, slack-line, diàbolo, plat xinés, devil stick, …). I en una carpa de circ! Això si, abans els nostres artistes faran una explicació/exhibició de com es fan les diferents tècniques circenses.
  • Al taller de bombolles els nostres bombollaires ens explicaran el perquè de les bombolles, com es formen i moltes coses súper interessants i faran bombolles de tot tipus, i després, a gaudir d’una bona estona fent volar aquestes màgiques bombolles.

Acabat el taller, deixem 2 horetes perquè puguin anar a dinar (Disposem d’espai a les nostres instal·lacions), i així nosaltres podem preparar la carpa per un espectacle final molt divertit i ple de tècnica. I després.. Cap a casa la mar de contents!!!!!

(els tallers es poden fer en grups reduïts de 100-125 nens / alumnes i fer passar tota l’escola en uns quants tallers)

I si voleu l’activitat completa us podem oferir un espectacle final !!

Un exemple d’ “UN DIA A EL CIRC PETIT”:
10:00 h Arribada al circ
10:05 h Explicació del muntatge i de la vida al circ, amb espai per preguntes
10:30 h Els nens són els artistes (taller de circ amb trapezisme, equilibrisme, malabars i acrobàcia)
12:30 h Pausa per dinar
14:30 h Espectacle de circ
16:00 h Sortida del circ

Espai amb lavabos i potent calefacció!

El Circ Petit sempre treballa amb la màxima qualitat, serietat, seguretat, diversió, preus immillorables i ens adaptem a les vostres necessitats!

Contacta’ns per més informació i pressupostos.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: